Prečítajte si

Akupiercing Blog

Piercing a letné mesiace?

Piercing a letné mesiace?

Dať si piercing počas leta, pred dovolenkou, alebo po? Vieme Vám poradiť, kedy je aplikácia najvhodnejšia. Samozrejme každý túžime stráviť celé leto na pláži, no realita býva iná. Ak máte už teraz naplánovanú dovolenku, odporúčame aplikáciu najneskôr mesiac pred...

Výskum Daith piercingu – 3.časť

Výskum Daith piercingu – 3.časť

Zdroj: Internet Druhá séria Aby sme preskúmali možnosť placebovej reakcie výsledkov prvej série, dočasne sme vykonali diagnostickú stimuláciu ucha malými ihlami pred prebodnutím u 115 pacientov (liečených od marca do decembra 2019). Týmto sme mohli porovnať okamžité...

Výskum Daith piercingu – 2.časť

Výskum Daith piercingu – 2.časť

Zdroj: Internet Prvá séria Metódy Od marca 2018 sme začali zbierať údaje z dotazníkov zo série 40 postupne nasledujúcich pacientov (39 žien), ktoré dlhodobo trpeli bolesťou hlavy. Títo účastníci hľadali možnosť aplikácie daith piercingu prostredníctvom sociálnych...

História piercingu

História piercingu

Čo je piercing? Piercing je forma telesnej modifikácie, ktorej korene siahajú tisícky rokov do minulosti, zasahujúc do rozličných kultúr a civilizácií po celom svete. Táto prastará praktika, ktorá zahŕňa prebodanie a následné vloženie šperku do rôznych častí tela, má...

Klimax piercing

Klimax piercing

Klimax, známy tiež ako menopauza, je prirodzeným biologickým procesom v živote ženy, označujúcim koniec jej reprodukčného obdobia. Tento stav obvykle nastáva vo veku medzi 45. a 55. rokom, ale môže sa líšiť u každej ženy. Počas klimaxu dochádza k postupnému zníženiu...

Slim piercing

Slim piercing

Piercing potláčajúci chuť do jedla funguje na princípe akupresúry a okrem zníženia chuti do jedla má mnoho pozitívnych účinkov. Tento telový šperk na dobrý pocit je umiestnený v malej chrupavke pred ušnicou, t.j. tragusom. Nepretržitý tlak tohto bodu má vplyv aj na...

Pôvod a funkcia migrénového akupiercingu

Už v starovekej Číne sa uznávalo, že stimulácia určitých bodov na uchu môže mať pozitívny vplyv na určité vnútorné procesy. Vypozorovalo sa, že určité body v oblasti vonkajšieho ucha sú spojené s orgánmi. Podobným spôsobom sa vyvinula reflexná terapia chodidiel a rúk. Na tomto základe funguje aj Migrénový (v angličtine Daith Piercing) a Shenmen piercing. Piercing v mieste vpichu udržiava nerv vagus (nazývaný aj blúdivý nerv) pod neustálou stimuláciou, čo má na celý organizmus protibolestivý, upokojujúci a protiúzkostný účinok.

V západnom svete sa Daith Piercing začal používať až v 90. rokoch 20. storočia, ako módny výstrelok. Používatelia si však všimli, že od momentu, keď si dali urobiť piercing, ich menej alebo vôbec nebolela hlava a znížila sa ich úzkosť. Vtedy sa začali skúmať účinky na organizmus. Shenmen piercing sa začal v Maďarsku používať v roku 1985 po tom, ako Dr. Eőry Ajándok pozval amerického psychiatra Dr. Michaela Smitha, ktorý vo svojej krajine úspešne liečil drogovo a alkoholovo závislých pomocou akupunktúrnej terapie s využitím tohto bodu.

Migrénový piercing sa vkladá do záhybu nad ušným kanálom, zatiaľ čo Shenmen piercing sa nachádza v hornej časti ušnice. Aplikácia piercingu si vyžaduje veľkú presnosť a precíznosť. Štúdia, ktorú uskutočnila London Migraine Clinic, skúmala osoby s migrénou, ktoré dostali Migrénový piercing do ucha. Výsledky výskumu sú nasledovné:

75 % účastníkov uviedlo, že ich bolesti hlavy sa po piercingu výrazne znížili alebo úplne vymizli

82 % používateľov piercingu je úplne spokojných

iba 11 % respondentov uviedlo, že po piercingu nedošlo k žiadnej výraznej zmene

Podľa lekárov, ktorí výskum uskutočnili, Dr. Chrisa Blatchleyho a profesora Arnolda Wilkinsa, je tento zákrok menej stresujúci ako trvalá liečba a ak ho vykonáva odborník, pozitívne výsledky môžu presiahnuť výsledky uvedené vo výskume. Zdroj

Miesto migrénového akupiercingu: kde sa presne aplikuje?

Migrénový piercing sa aplikuje do záhybu nad ušným kanálom (pozri obrázok), čo si vyžaduje veľkú presnosť a precíznosť, pretože ide o ťažko prístupný kus chrupavky.

V našich salónoch precízne lokalizujeme tento bod, čím maximalizujeme účinnosť Vášho migrénového piercingu.

Účinky migrénového akupiercingu

Ako ukazujú výsledky vyššie uvedenej americkej štúdie uverejnenej z roku 2017, 75 % ľudí, ktorí dostali migrénový piercing, pocítilo čiastočnú alebo úplnú úľavu od bolesti hlavy.

Sami sme sa presvedčili, že u 90 % našich klientov migrénový piercing výrazne alebo čiastočne pomohol:

„Je zbytočné brať lieky, nechajte si čo najskôr urobiť Migrénový piercing (spolu so Shenmenom). Môžete si byť istí účinkom!“

Účinky migrénového piercingu alebo akupresúrneho piercingu súčasná západná medicína neuznáva, hoci jeho základy čínska medicína používa už 2500 rokov. 100 %-ná záruka na jeho účinok však neexistuje, rovnako ako neexistuje 100%-ná záruka na žiadnu liečbu alebo žiadny liek.

Nemožno však ignorovať veľké množstvo pozitívnych medzinárodných skúseností. Aj my sledujeme klientov, ktorí k nám denne prichádzajú, a staráme sa o nich aj po aplikácii migrénového piercingu. Sami sme sa presvedčili, že u 90 % našich klientov migrénový piercing úplne alebo čiastočne pomohol. U väčšiny z tých, ktorí spočiatku nepociťovali dostatočný alebo žiadny účinok, sme ďalšie zlepšenie dosiahli pridaním Shenmen piercingu.

V mnohých prípadoch sa klienti zbavili chronických migrén, ktoré trvali roky, a preto odporučili migrénový piercing svojim príbuzným. My v našich salónoch stopercentne veríme, že migrénový piercing funguje.

Vaše recenzie

Naše úspechy

★★★★★

Už na druhý deň po aplikácii som sa veľmi dobre vyspala a napriek tomu, že veľa pracujem mám konečne chuť vstať z postele. Mám chuť ráno vstať a niečo robiť... To som už dávno nemala

Lucia V.

Shenmen akupiercing

★★★★★

Po nosení Slim Piercingu som začal cítiť výrazné zlepšenie v mojich snahách o chudnutie. Celý proces bol profesionálny a bezbolestný. Táto malá investícia do môjho zdravia sa určite oplatila a odporúčam ju každému, kto chce posilniť svoje výsledky pri chudnutí.

Matej V.

Slim akupiercing

★★★★★

Pierceng do ucha som chcela čisto z povrchného a vizuálneho dovôdu. Avšak vysvetlenie, dôvody a účinky Shenmenu ma veľmi potešili. Aplikácia bola úplne v pohode a hojenie bez problémov. Veľká profesionalita.

Simona M.

Shenmen akupiercing

★★★★★

Shenmen piercing mi doniesol do života viac pokoja a pohody, aj napriek tomu, že som tomu spočiatku úplne neverila. Hojenie bolo v mojom prípade bleskové a bezproblémové. Ďakujem Peťke za profi prístup aj skvelý výsledok.

Zuzana Š.

Shenmen akupiercing

★★★★★

Mám migrénový piercing spolu so Shenmen piercingom a som nielen spokojná, ale doslova nadšená. Nielenže som odvtedy nemala migrénu, ani len miernejšiu bolesť hlavy som nepocítila, čo som ako meteosenzitívna osoba predtým mala vždy pri zmene počasia a tlaku. Naviac lepšie spím a mám viac energie. Je to oslobodzujúci pocit - žiť bez bolestí, bez migrény, bez tabletiek. Tí, ktorí trpia podobne ako som trpela ja, presne vedia, o čom hovorím - a každému tento oslobodzujúci pocit zo srdca prajem.

Lenka K.

Shenmen akupiercing

★★★★★

Od detstva trpím neustálymi migrénami a problémami so spánkom. Urobili mi z každodenného života peklo. Migrénový a Shenmen piercing mi urobili rýchlo, precízne a hygienicky. Odvtedy prešiel mesiac, ošetrenie som dodržiaval správne, vpichy sa zahojili a moje problémy úplne zmizli. Je neuveriteľné, že nemusím žiť na liekoch.

Tomáš J.

Migrénový akupiercing

★★★★★

Vyskúšala som mnoho liekov, ktoré sľubovali, že budú mojou spásou pre menopauzu. Žiaden nezabral. Pomyslela som si, prečo nie? Dám šancu klimax piercingu... Neoľutovala som! Ďakujem personálu za presnú prácu a priateľskosť!

Angéla H.

Klimax akupiercing

★★★★★

S príchodom menopauzy sa u mňa objavili aj bolesti hlavy, hoci som si myslela, že mne sa to nemôže stať. Keďže som zástancom alternatívnych metód, otázka nebola, či sa obrátim na salón na akupiercing. Okrem migrénového piercingu som dostala aj klimaxový, čo bola úžasná voľba! Môj spánok sa výrazne zlepšil a moje nálady sú menej kolísavé.

Agneš S.

Klimax akupiercing

★★★★★

Milé dámy medzi 45-50 rokov! Ihneď si nechajte urobiť klimax akupiercing, nebudete ľutovať! Všetky Vaše sťažnosti zmiznú!

Klaudia P.

Klimax akupiercing

★★★★★

Maximálne odporúčam. Prostredie čisté, voňavé. Pani maximálna profesionálka, všetko som mala vysvetlené. Zo salónu som odcházdala veľmi spokojná.

Hrončeková I.

Klimax akupiercing

★★★★★

 Personál (pani Klačanová) je úplne super. Je veľmi milá, profesionálna a hlavne z nej cítiť kľud a pokoj 🙂 poradí a zodpovie na každú otázku. Doporučujem každému 🙂

Šnircová N.

Klimax akupiercing

★★★★★

Veľmi príjemná pani, ktorá to u rozumie. Veľmi dobrá skúsenosť. Ak pôjdem ešte raz tak irčite sem.

Ožvoldíková R.

Klimax akupiercing

Akupiercing

  • GOLDEN TRUST s.r.o.
  • Hlboká 14, 931 01 Šamorín
  • Hlavná 35, 952 01 Vráble
  • LYPOFRESS s.r.o.
  • Záhradnícka 36, 930 11 Topoľníky

Kontakty

info@akupiercing.sk